Arbore genealogic online


Pagina principala < Sugestii si/sau reclamatii ...
 
Mesaj:
Introdu codul din imagine:
Mesajul tau va fi afisat doar dupa aprobarea administratorului!
Confidentialitatea datelor
Scris de gfvalentin (MEMBRU FREE) la data de 06-27-2008
 Salut initiatorii acestui proiect ! Ideea este excelenta din toate punctele de vedere ! Chiar ma intrebam care sa fie chichita care sa ajute la un super trafic in pagina web si totusi, nu cred ca asta a fost ideea de baza pentru acest proiect si va felicit ! Am o rugaminte, daca se poate, vreau sa stiu ce garantie am pentru confidentialitatea datelor ? Aici sunt date deosebit de importante pentru cine stie ce sa faca cu ele si nu as dorii sa existe o "gaura" prin care datele mele sa ajunga la cine nu trebuie ! In speranta ca am fost inteles si ca o sa primesc un raspuns inbucurator, va asigur de promovare pe site-ul meu si va multumesc anticipat !
Scris de admin la data de 07-02-2008
 Multumim pentru felicitari ! In primul rand as dori sa intreb ce anume din datele dvs. doriti sa fie confidentiale, pentru ca, dupa cum probabil ati observat, datele din arborii genealogici sunt facute publice in sectiunea de cautare. P.S. Foarte interesanta ideea cu chestionarul !
Scris de gfvalentin (MEMBRU FREE) la data de 07-02-2008
 [quote="sly":3tj5oa33]Multumim pentru felicitari ! In primul rand as dori sa intreb ce anume din datele dvs. doriti sa fie confidentiale, pentru ca, dupa cum probabil ati observat, datele din arborii genealogici sunt facute publice in sectiunea de cautare. P.S. Foarte interesanta ideea cu chestionarul ![/quote:3tj5oa33] Multumesc ! Sunt curios care sunt rezultatele acestui chestionar, macar peste cateva saptamani :lol: Intrebarea mea pentru confidentialitatea datelor, se referea la o eventuala iesire din cadrul acestui site si ajung prin cautari google sau prin alte motoare de cautare. As prefera sa fie vizibile doar in interiorul acestui site si prin inscrierea datelor in profilul meu, cu siguranta accept sa fie vizibile, dar numai pentru utilizatorii DELIBRO si nu si de alte entitati . De ce sunt sceptic ? Pentru ca am patit-o ! Am avut o inscriele pe un site, unde se cereau datele personale si dupa scurt timp am aparut in tot google-ul si cu adresa si cu numar de telefon si cu toate mesajele la care aveam o anumita conributie. Nu sunt singurul din acest punct de vedere si am preferat sa ma asigur inainte de a ma face "vedete" prin internet. Chiar nu simt nevoia de afirmare :x PS: Am devenit mai precaut dupa ce am studiat o mare parte din infractionalitatile care se fac in acest imens si misterios internet. Permiteti-mi sa va ofer o lucrare cu aceasta tema pe care o puteti descarca de [url=http://wsdesigner.webs.com/WebDesigner/INFRACTIONALITATEA%5FPE%5FCALCULATOR.exe:3tj5oa33][b:3tj5oa33]aici[/b:3tj5oa33][/url:3tj5oa33]
Mesaj:
Introdu codul din imagine:
Mesajul tau va fi afisat doar dupa aprobarea administratorului!