Arbore genealogic online


Pagina principala < Sugestii si/sau reclamatii ...
 
Mesaj:
Introdu codul din imagine:
Mesajul tau va fi afisat doar dupa aprobarea administratorului!
Conectarea datelor de la doua familii
Scris de dgabri (MEMBRU PREMIUM) la data de 08-20-2008
 VA pun in atentie o chestiune destul de serioasa: In cazul in care doua sau mai multe persoane ce fac parte din aceeasi familie posteaza propriul arbore, sistemul conecteaza cei doi arbori genealogici sau figureaza ca doua familii diferite? Ma gandesc ca in cazul in care numele, prenumele si data nasterii ar coincide, sistemul sa le conecteze automat. Sau, altfel, la introducerea unui nou membru, copil sau sot, userul sa poata alege o persoana existenta deja in baza de date.
Scris de modaro (MEMBRU FREE) la data de 09-22-2008
 merge chestia asta sau nu?
Scris de Dobroiu (MEMBRU FREE) la data de 11-13-2008
 Cum este, se pot conecta doi arbori? Dacă nu automat, atunci manual se pot conecta? De asemenea, poate modifica cineva datele introduse de altcineva? Mă gîndesc la situaţia cînd doi membri ai aceleiaşi familii vor să-şi corecteze sau să-şi completeze unul altuia informaţiile.
Scris de admin la data de 11-16-2008
 Desigur aceasta este in principiu finalitatea acestui proiect:unirea a cat mai multe date intr-un singur arbore genealogic.Din pacate este o operatiune extrem de delicata si foarte dificil de automatizat. In schimb, folosind optiunea de Potriviri, sistemul va indica in timp real date din baza de date care au sansele cele mai mari sa aiba legatura cu cele introduse de dumneavoastra. Va asiguram ca facem eforturi pentru a simplifica cat mai mult aceasta operatiune.
Mesaj:
Introdu codul din imagine:
Mesajul tau va fi afisat doar dupa aprobarea administratorului!