Arbore genealogic online


Pagina principala < Sugestii si/sau reclamatii ...
 
Mesaj:
Introdu codul din imagine:
Mesajul tau va fi afisat doar dupa aprobarea administratorului!
Nu pot edita datele din arbore
Scris de Algernon (MEMBRU FREE) la data de 11-26-2008
 Nu pot edita datele din arborele genealogic creat de mine. Sunt autentificat, si totusi imi afiseaza arborele genealogic fara posibilitati de editare date, cu invitatia sa iau legatura cu autorul acestui arbore. Ce trebe sa fac sa pot continua complectarea arborelui cu noi date?
Scris de admin la data de 11-26-2008
 Problema dumneavoastra nu este grava...Din motive de siguranta, in cazul in care nu exista activitate din partea dumneavoastra timp de 30 de minute, sesiunea se inchide si va trebui sa va autentificati iar. Afisarea mesajului `Contacteaza autorul` in cadrul arborelui dumneavoastra personal inseamna ca sunteti deconectat. Daca problema dvs. nu se rezolva in acest mod va rugam postati aici.
Scris de Algernon (MEMBRU FREE) la data de 11-26-2008
 [quote="sly":vq9t6mvo]Afisarea mesajului `Contacteaza autorul` in cadrul arborelui dumneavoastra personal inseamna ca sunteti deconectat. Daca problema dvs. nu se rezolva in acest mod va rugam postati aici.[/quote:vq9t6mvo] Acum pot edita, dar referitor la ce ati scris mai sus, la incercarea de relogare primesc raspunsul ca deja sunt logat.
Scris de floryn_ursachi (MEMBRU FREE) la data de 10-13-2012
 Nici eu nu pot edita nimic in arbore, inainte aparea ceva in ecranul din dreapta unde erau si cateva reclame , dar acum nu apare si nu imi apar nici acele iconite cu + unde pot edita!
Scris de admin la data de 10-21-2012
 Daca nu apar \"plusurile\" este posibil sa va fi deconectat. Trebuie sa incercati sa va autentificati si sa incercati iar sa editati.
Mesaj:
Introdu codul din imagine:
Mesajul tau va fi afisat doar dupa aprobarea administratorului!