Arbore genealogic online


Pagina principala < Sugestii si/sau reclamatii ...
 
Mesaj:
Introdu codul din imagine:
Mesajul tau va fi afisat doar dupa aprobarea administratorului!
Se poate schimba ordinea copiilor?
Scris de Marik72 (MEMBRU PREMIUM) la data de 11-11-2010
 Există vreo modalitate de a interveni în Arbore pentru a schimba ordinea copiilor unei persoane? Mai concret, la editarea arborelui s-au introdus date/ persoane în ordine aleatorie, neţinând cont de ordinea cronologică a naşterii acestora. Pentru rearanjare am observat că e necesară ştergerea şi rescrierea ramurii respective, ceea ce este foarte neplăcut. Ar putea fi făcută această operaţie în mod automat? sau ceva de genul drag & drop?
Scris de admin la data de 11-11-2010
 DA.Am adaugat aceasta facilitate.In meniul din dreapta (sub iconita de FullScreen si cea de Print) gasiti butonul cu scarita.Apasati pe el pentru a vizualiza arborele in ordine cronologica. Mai apasati inca o data si veti reveni la aranjarea standard. Multumim pentru idee.
Scris de Marik72 (MEMBRU PREMIUM) la data de 11-13-2010
 S-a rezolvat, dar... La accesarea scaritei, a aparut o noua problema: in situatia unei persoane care are copii rezultati din doua sau mai multe relatii, acestia se \"dubleaza\" sau, dupa caz, se \"tripleaza\". De exemplu: copiii lui X cu sotia Y1 \"migreaza\" si in dreptul sotiei Y2, respectiv Y3 (doar cand soliciti rearanjarea cronologica). \"Migrarea\" nu se produce dinspre Y3 spre Y1
Scris de admin la data de 11-15-2010
 Ase este. A fost o eroare.S-a corectat.
Mesaj:
Introdu codul din imagine:
Mesajul tau va fi afisat doar dupa aprobarea administratorului!