Arbore genealogic online


Pagina principala < Sugestii si/sau reclamatii ...
 
Mesaj:
Introdu codul din imagine:
Mesajul tau va fi afisat doar dupa aprobarea administratorului!
Nu mai am acces la arbore!!!
Scris de Radu_xc (MEMBRU FREE) la data de 01-03-2011
 Am incercat sa intru in arborele creat de mine acum ceva timp si nu mai pot. Imi apare un mesaj unde imi spune ca u mai am acces la acest arbore, accesul meu este restrictionat de autor. \"Ne pare rau nu ai acces la acest arbore genealogic! Autorul a restrictionat accesul altor persoane la acest arbore genealogic si l-a marcat ca Privat! Trimite un mesaj autorului Revino la arborele tau genealogic \" Daca trimit un mesaj autorului tot eu primesc mesajul, daca dau click pe \"revino la arborele....\" imi apare acelasi mesaj din nou. Ce este de facut?!?
Scris de admin la data de 01-04-2011
 S-a rezolvat, a fost o eroare de natura tehnica. Scuze pentru inconvenient
Scris de ovladca (MEMBRU FREE) la data de 01-30-2011
 Ati modificat situl vechi http://www.zimbrotop.com/ag/index.php si nu mai puteam intra in cont, o trebuit sa il refac. Acum nimic nu mai merge, inainte se putea cauta un nume, o familie, aveam facut un arbore destul de mare cu numele poetului Goga si strabunii, nu mai e de gasit. Pacat ca stergeti date si conturi si acum vedeti numai bani in fata. Oricum, nimic nu merge bine se pare.
Scris de Mustaciosu (MEMBRU FREE) la data de 02-10-2011
 Cu rabdarea se trece marea. Speram sa mearga totul bine. Sugestii : 1- Cand este nevoie sa se specifice locul nasterii sau decesului sa se poata opta cu un clic macar pe \"Judet\". Si sa se solicite de sistem Orasul/comuna(pentru Bucuresti si sectorul)si satul/catunul. Acestea sa se incadreze in modul de administrare actual. De exemplu mama s-a nascut in Buciumeni din judetul Ilfov la vremea respectiva, acum fiind jud. Calarasi. Eu propun sa se treaca de fiecare judetul actual unde sunt(sau ar trebui sa fie) si registrele de stare civila ale localitatii de origine. 2- Sa se gestioneze si data casatoriei sau a divortului. 3- Momentan atat, ar mai fi si altele dar sa le luam pe rand ca sa nu blocam site-ul. Succes.
Mesaj:
Introdu codul din imagine:
Mesajul tau va fi afisat doar dupa aprobarea administratorului!